Aansluiten op het landelijk e-healthplatform

Evie, dat staat voor ‘e-health voor iedereen’, biedt één relevante plek online waar alle zorg samenkomt. Evie helpt mee aan het breed toegankelijk, laagdrempelig en kwalitatief houden van de zorg door het toepassen van verschillende e-healthmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldbellen waardoor een behandeling met de cliënt voortgezet kan worden. 

Over het e-healthplatform

Evie is landelijk actief en biedt naast het landelijke e-healthplatform, in veel gevallen ook regionale platformen. De platformen zijn veilig en gebruiksvriendelijk, en bieden online trainingen als ondersteunende behandelmogelijkheid voorafgaand, tijdens of na de behandeling van de cliënt. Het gehele (GGZ-)netwerk kan aan het platform deelnemen, waardoor een cliëntreis zo optimaal mogelijk wordt.

De inhoud van het e-healthplatform van Evie is samen met experts uit de praktijk ontwikkeld en is gebaseerd op evidence based methoden, multidisciplinaire richtlijnen en recente wetenschappelijke publicaties. Zo biedt Evie een uitgebreide catalogus voor het leveren van online interventies en een ruime keuze aan communicatiemogelijkheden. Denk hierbij aan communicatiemogelijkheden via de berichtfunctie, chat, beeldbellen en de persoonlijke feedbackoptie binnen een beveiligde omgeving.

Het platform is toegankelijk vanaf de laptop, tablet en mobiele telefoon. Daarnaast bieden we een native app voor iOS en Android, die zonder toegang tot het internet te gebruiken is.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het landelijke e-healthplatform van Evie? Vraag via de onderstaande button meer informatie op.

Vraag meer informatie aan

Aansluiten op het landelijk platform?

Dat kan! Meld je via de button aan voor het landelijke platform van Evie. 

Meld je aan

Nieuw: we bieden ook een coronapakket-platform ‘Evie blijft binnen’

Ben je vanwege de coronacrisis met name geïnteresseerd in beeldbellen en coronagerelateerde e-healthmodules? Dan kies je wellicht liever voor Evie blijft binnen, waarmee enkel deze onderdelen af te nemen zijn voor een gereduceerd tarief. Lees hier meer over dit pakket.