Evie blijft binnen

COVID-19 heeft een grote impact op ons allen. Maar wat fijn om te zien dat we allemaal de schouders eronder zetten en ook digitaal samen veel voor cliënten kunnen betekenen.  Want wat is het belangrijk om zorg voor iedereen beschikbaar te houden, zeker en vooral ook in deze tijd.

Om iedereen de komende maanden de juiste handvatten te kunnen bieden, hebben we het ‘Evie blijft binnen pakket’ geïntroduceerd. Dit pakket biedt videobellen en online zelfhulptrainingen, inclusief trainingen die gericht zijn op de gevolgen van het coronavirus, voor een gereduceerd tarief.

Heb je al een account op Evie blijft binnen? Dan kun je hier inloggen.

Wat kan ik verwachten van Evie blijft binnen?

Als praktijk met maximaal 15 professionals betaal je € 17,50,- per cliënt per jaar.  Daarvoor krijg je onbeperkt beeldbellen tijdens de behandelminuten met de cliënt én kan je cliënt gebruikmaken van alle zelfhulptrainingen en dagboeken, waaronder een aantal specifieke coronatrainingen! Het pakket is onderstaand via het formulier op te vragen.

Aanbod coronagerelateerde zelfhulptrainingen

De onderstaande modules zijn ontwikkelt naar aanleiding van de gevolgen die het coronavirus met zich meebrengt.

Deze modules zijn inmiddels beschikbaar binnen Evie. Lees hier meer over de modules.

Liever het volledige Evie-pakket?

Het volledige Evie pakket (het e-healthplatform van Evie) biedt een uitgebreide catalogus met zowel de zelfhulptrainingen als de blended modules, dagboeken en vragenlijsten. Cliënten kunnen nu meer dan ooit geholpen worden met een gebalanceerde blended behandeling. Meer weten over het volledige e-healthplatform?

Lees hier meer

Aan de slag met Evie blijft binnen?

Dat kan! Vul hiervoor onderstaand formulier in, dan maken wij een account voor je aan. Verschijnt het formulier niet? Klik dan hier