Het is vanaf nu mogelijk om als gebruiker de taalinstelling van je e-healthplatform te wijzigen. Je kunt kiezen uit diverse talen, waaronder Nederlands, Engels en Duits. Deze nieuwe optie maakt het mogelijk om cliënten die de Nederlandse taal niet beheersen, óók e-health te kunnen aanbieden. Als gebruiker kunnen zij zelf de taalinstelling van het platform aanpassen.

Het aanpassen van de taalinstelling kan op twee plekken (zowel voor jezelf als je cliënt):

  • Via de instellingen in je profiel (rechtsboven in het scherm)
  • Via de footer van het platform

Na het maken van de taalkeuze, wordt de gekozen taal doorgevoerd in zowel het navigatiegedeelte als de functionaliteiten binnen het e-healthplatform. Let op: het aanpassen van de taalinstelling heeft géén invloed op de taal van modules, dagboeken en vragenlijsten. Echter, er zijn vanaf nu ook Engelstalige en Duitstalige modules beschikbaar. Je kunt deze vinden in de ‘Catalogus’.