E-healthplatform van Evie

Evie, dat staat voor ‘E-health voor iedereen’ is ontstaan als platform met de focus op online zelfhulp en preventie. Inmiddels hebben ook huisartsen, POH-GGZ en professionals uit de generalistische Basis GGZ en specialistische GGZ zich op dit platform aangesloten. Evie is hierdoor een e-healthplatform geworden voor het hele netwerk. Zodra een regio is aangesloten kan een cliënt bij een door- en terugverwijzing zijn werk behouden en gegevens hoeven hiervoor niet opnieuw ingevuld te worden. 

Aansluiten op Evie in jouw regio
Aansluiten op het landelijke platform van Evie

E-healthplatform Evie

Evie wordt ondersteund vanuit regionale samenwerkingen tussen huisartsen, POH-GGZ, gemeenten, GGZ-organisaties en e-healthleveranciers. Samen hebben we als doel om iedereen een eigen instrument te bieden waarmee (lichte) psychische klachten kunnen worden voorkomen of aan eigen herstel gewerkt kan worden. Zelf werken aan klachten doen we volgens Evie allemaal het beste op onze eigen manier: waar, wanneer en met wie iemand dat wil. Met het grote aanbod aan e-healthmodules geeft Evie een gebruiker meer kennis over een specifiek onderwerp en daagt diegene uit hier iets mee te doen. Bovendien biedt Evie ook oefeningen om de nieuwe kennis in de praktijk te brengen en iemands vaardigheden te versterken.

Evie blijft binnen 

Naast het volledige e-healthplatform is het nu ook mogelijk om via Evie enkel Evie blijft binnen (coronapakket) af te nemen. Dit houdt in dat je enkel een licentie afneemt om in de COVID-tijd te kunnen beeldbellen en gebruik kunt maken van de coronagerelateerde e-healthmodules. 

Lees meer over Evie blijft binnen